Немски език

Изцяло онлайн обучение по немски език за възрастни с учител на живо, съобразено с Европейската езикова рамка. Курсовете покриват програмата от А1 (начално) до B1 (средно) като часовете са разпределени в модули от по 100 учебни часа (40мин). Всеки модул покрива цяло ниво.

Специално за Вас сме избрали системата на Hueber - Menschen. Модерна и комуникативна система за активно учене с включени теми и лексика, употребявани в ежедневни ситуация от живота в Германия, а на места и с паралели с Австрия и Швейцария.


Учебното съдържание е практически насочено и помага на учениците да развиват своите езикови знания и умения чрез конкретни комуникативни задачи.

 

Групите са съставени от 5 до 6 човека, което гарантира внимание на преподавателя към всеки курсист. Без значение от Вашето местоположение може да научите или подобрите нивото на своя немски език като единствено са Ви необходими компютър и интернет връзка.

Предлагаме безплатен тест за проверка на нивото тук и консултация, където да обсъдим Вашите нужди и най-подходящ курс. Разбира се, това не е задължително и може да разгледате нашите курсове.